Organisatie

Onze scoutinggroep is georganiseerd rond een vereniging met de naam Scouting St. Lambertus Udenhout. Wij zijn aangesloten bij Scouting Nederland. Het bestuur zorgt ervoor dat de speltakken hun spel optimaal kunnen uitvoeren. Daarbij horen onder andere het werven en begeleiden van leiding, het begeleiden van de speltakken, het organiseren van de centrale activiteiten, het financieel gezond houden van de vereniging en het vertegenwoordigen van onze Scouting bij de gemeente en bij andere instanties.

Het bestuur van de vereniging bestaat uit:

Voorzitter: Pascal (vacant)
Secretaris: Iris
Penningmeester: Frank
Groepsbegeleider: Ferry
Communicatie/PR: Gijs

Voorzitter

Scouting Udenhout is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Meer weten over deze functie? Lees hier de volledige vacature. Heb je verder nog vragen neem dan contact met ons op via deze link. Wij staan altijd open voor extra handjes binnen het bestuur. Ken je iemand die geknipt is voor een bestuursfunctie, lijkt je dit zelf wel leuk of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bekijk alle bestuursfuncties hier.

Groepsbegeleider

Scouting Udenhout hanteert een 3 jaren termijn voor een bestuursfunctie. Na 3 jaar komt er weer de mogelijkheid om jezelf beschikbaar te stellen voor een functie. Zo is dat deze keer de functie van groeps-begeleider. De groeps-begeleider is vanuit de speltakken het directe bestuurlijke aanspreekpunt en begeleidt de speltakken waar dit nodig is. Zie deze link voor de volledige vacature.

Ben jij of ken jij iemand die hierin geïnteresseerd is? Dan horen wij graag van je! Stuur een mail naar secretariaat@scoutingudenhout.nl voor meer informatie of om je verkiesbaar te stellen.

Praktijkbegeleider(s)

Als praktijkbegeleider werk je samen met de groeps-begeleider om alle stafleden en vrijwilligers te kunnen faciliteren in het behalen van hun certificering binnen Scouting Nederland. Met deze certificering blijft de kwaliteit van het Scouting spel binnen Scouting Udenhout gewaarborgd. Zie deze link voor de volledige vacature.

Stichting Scouting Udenhout

Naast de vereniging Scouting St. Lambertus Udenhout, is er ook nog de Stichting Scouting Udenhout. Deze stichting is de eigenaar van ons scoutinggebouw en stelt dat ter beschikking aan de vereniging. De stichting zorgt voor het onderhoud en het beheer van het gebouw.

Het bestuur van de stichting bestaat uit:

Voorzitter: Hans
Secretaris: Jan