Organisatie

Onze scoutinggroep is georganiseerd rond een vereniging met de naam Scouting St. Lambertus Udenhout. Wij zijn aangesloten bij Scouting Nederland. Het bestuur zorgt ervoor dat de speltakken hun spel optimaal kunnen uitvoeren. Daarbij horen onder andere het werven en begeleiden van leiding, het begeleiden van de speltakken, het organiseren van de centrale activiteiten, het financieel gezond houden van de vereniging en het vertegenwoordigen van onze Scouting bij de gemeente en bij andere instanties.

Het bestuur van de vereniging bestaat uit:

Voorzitter: Pascal (vacant)
Secretaris: Iris
Penningmeester: Frank
Groepsbegeleider: Ferry
Communicatie/PR: Gijs

Vacature: Voorzitter

Scouting Udenhout is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Meer weten over deze functie? Lees hier de volledige vacature. Heb je verder nog vragen neem dan contact met ons op via deze link. Wij staan altijd open voor extra handjes binnen het bestuur. Ken je iemand die geknipt is voor een bestuursfunctie, lijkt je dit zelf wel leuk of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bekijk alle bestuursfuncties hier.

Stichting Scouting Udenhout

Naast de vereniging Scouting St. Lambertus Udenhout, is er ook nog de Stichting Scouting Udenhout. Deze stichting is de eigenaar van ons scoutinggebouw en stelt dat ter beschikking aan de vereniging. De stichting zorgt voor het onderhoud en het beheer van het gebouw.

Het bestuur van de stichting bestaat uit:

Voorzitter: Hans
Secretaris: Jan