Organisatie

Onze scoutinggroep is georganiseerd rond een vereniging met de naam Scouting St. Lambertus Udenhout. Wij zijn aangesloten bij Scouting Nederland. Het bestuur zorgt ervoor dat de speltakken hun spel optimaal kunnen uitvoeren. Daarbij horen onder andere het werven en begeleiden van leiding, het begeleiden van de speltakken, het organiseren van de centrale activiteiten, het financieel gezond houden van de vereniging en het vertegenwoordigen van onze Scouting bij de gemeente en bij andere instanties.

Het bestuur van de vereniging bestaat uit:

Voorzitter: Cindy
Secretaris: Iris
Penningmeester: Frank
Groepsbegeleider: Ferry
Communicatie/PR: Gijs

Vacatures

Op het moment is er één openstaande vacature, die van groepsbegeleider binnen het bestuur. Verder zijn we altijd op zoek naar helpende krachten. Wil je meer betekenen voor Scouting Udenhout? Neem dan contact met ons op.

Het is mogelijk jezelf verkiesbaar te stellen voor bestuursfuncties die starten vanaf november/december 2023. Uit het bestuursroulatie schema op maandag 13 november 2023 gestemd voor de functie Secretaris en Groepsbegeleider. Heb je interesse om een van deze functies in te vullen dan kan je ook contact met ons opnemen.

Bekijk hier de functieomschrijving van de Secretaris
Bekijk hier de functieomschrijving van de Groepsbegeleider

Aanmelden kan tot en met vrijdag 10 november 2023 bij de secretaris. Klik hier om je aan te melden.

Stichting Scouting Udenhout

Naast de vereniging Scouting St. Lambertus Udenhout, is er ook nog de Stichting Scouting Udenhout. Deze stichting is de eigenaar van ons scoutinggebouw en stelt dat ter beschikking aan de vereniging. De stichting zorgt voor het onderhoud en het beheer van het gebouw.

Het bestuur van de stichting bestaat uit:

Voorzitter: Hans
Secretaris: Jan