Inschrijven en kosten

Voorinschrijven kan via internet (www.scoutingudenhout.nl) en door middel van de inschrijfformulieren.

Op Udenhoutse scholen worden de inschrijfformulieren in de week van 7 t/m 11 mei 2018 uitgedeeld.

Inschrijfformulieren liggen ook klaar bij Hoppenbrouwers Audio Video en Fotogalerie Angelique in de winkel,
tevens zijn de inschrijfformulieren te downloaden via www.scoutingudenhout.nl.
Deze kunt u invullen en samen met het inschrijfgeld in een gesloten envelop in de brievenbus doen van Hofstraat 16, te Udenhout.

Inschrijven zonder medaille       € 2,00 p.p.         (t/m 25 mei 2018 via internet en daarna alleen nog mogelijk via dag inschrijving)
Kosten voorinschrijvingen:        € 4,30 p.p.         (t/m 25 mei 2018)
Dag inschrijving:                          € 4,80 p.p.        (op alle loopdagen bij aanvang)

Grote groepen kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar vierdaagse@scoutingudenhout.nl

Loopt u mee als begeleider vergeet dan niet ook uzelf in te schrijven.

Digitaal inschrijven MET medaille

Digitaal inschrijven ZONDER medaille

Inschrijfformulier downloaden
U kunt het formulier invullen en samen met het inschrijfgeld a.s. dinsdagavond meenemen naar het startbureau aan de Groenstraat 9 te Udenhout