Inschrijven en kosten

Voorinschrijven kan via internet en door middel van de inschrijfformulieren.

Op Udenhoutse scholen worden de inschrijfformulieren na de meivakantie uitgedeeld.

Inschrijfformulieren liggen ook klaar bij Hoppenbrouwers Audio Video en Fotogalerie Angelique in de winkel, tevens zijn de inschrijfformulieren te downloaden (onderaan deze pagina). Deze kunt u invullen en samen met het inschrijfgeld in een gesloten envelop in de brievenbus doen van Hofstraat 16, te Udenhout.

Inschrijven zonder medaille       € 2,00 p.p.         (t/m 10 juni 2017 via internet en daarna alleen nog mogelijk via dag inschrijving)

Kosten voorinschrijvingen:        € 4,00 p.p.         (t/m 10 juni 2017)

Dag inschrijving:                     € 4,50 p.p.         (op alle loopdagen bij aanvang)

Grote groepen kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar avond4daagse@scoutingudenhout.nl

Loopt u mee als begeleider vergeet dan niet ook uzelf in te schrijven.

Digitaal inschrijven ZONDER medaille

Digitaal inschrijven MET medaille

Inschrijfformulier downloaden en printen
U kunt het formulier invullen en samen met het inschrijfgeld in een enveloppe inleveren op Hofstraat 16 te Udenhout