Inschrijven en kosten

Voorinschrijven kan via internet (www.scoutingudenhout.nl) en door middel van de inschrijfformulieren.

Op Udenhoutse scholen worden de inschrijfformulieren in de week van 7 t/m 11 mei 2018 uitgedeeld.

Inschrijfformulieren liggen ook klaar bij Hoppenbrouwers Audio Video en Fotogalerie Angelique in de winkel,
tevens zijn de inschrijfformulieren te downloaden via www.scoutingudenhout.nl (nog niet gereed).
Deze kunt u invullen en samen met het inschrijfgeld in een gesloten envelop in de brievenbus doen van Hofstraat 16, te Udenhout.

Inschrijven zonder medaille       € 2,00 p.p.         (t/m 25 mei 2018 via internet en daarna alleen nog mogelijk via dag inschrijving)
Kosten voorinschrijvingen:        € 4,30 p.p.         (t/m 25 mei 2018)
Dag inschrijving:                          € 4,80 p.p.        (op alle loopdagen bij aanvang)

Grote groepen kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar vierdaagse@scoutingudenhout.nl

Loopt u mee als begeleider vergeet dan niet ook uzelf in te schrijven.

Digitaal inschrijven ZONDER medaille (nog niet beschikbaar)

Digitaal inschrijven MET medaille (nog niet beschikbaar)

Inschrijfformulier downloaden en printen (nog niet beschikbaar)
U kunt het formulier invullen en samen met het inschrijfgeld in een enveloppe inleveren op Hofstraat 16 te Udenhout