Inschrijven en kosten

Voorinschrijven kan via internet (www.scoutingudenhout.nl) en door middel van de inschrijfformulieren.

Op Udenhoutse scholen worden de inschrijfformulieren in de week van 7 t/m 7 juni 2019 uitgedeeld.

Inschrijfformulieren liggen ook klaar bij Hoppenbrouwers Audio Video en Fotogalerie Angelique in de winkel,
tevens zijn de inschrijfformulieren te downloaden via www.scoutingudenhout.nl.
Deze kunt u invullen en samen met het inschrijfgeld in een gesloten envelop in de brievenbus doen van Hofstraat 16, te Udenhout.

Inschrijven zonder medaille       € 2,00 p.p.         (t/m 15 juni 2019 via internet en daarna alleen nog mogelijk via dag inschrijving)
Kosten voorinschrijvingen:        € 4,50 p.p.         (t/m 15 juni 2019, daarna € 5,00 p.p.)
Dag inschrijving:                          € 1,00 p.p.        (op alle loopdagen bij aanvang)

Grote groepen kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar vierdaagse@scoutingudenhout.nl

Loopt u mee als begeleider vergeet dan niet ook uzelf in te schrijven.

Digitaal inschrijven MET medaille

Digitaal inschrijven ZONDER medaille

Inschrijfformulier downloaden
U kunt het formulier invullen en samen met het inschrijfgeld a.s. dinsdagavond meenemen naar het startbureau aan de Groenstraat 9 te Udenhout