Algemene informatie Avond4Daagse Udenhout

De Avond4Daagse Udenhout 2018 zal plaatsvinden van dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni 2018.

INSCHRIJVEN

De voorinschrijving is momenteel gesloten en zal in mei 2018 openen

Algemeen
Ieder jaar organiseert Comité A4d Udenhout in samenwerking met Scouting St. Lambertus Udenhout de Avond4Daagse door Udenhout. Dit jaar alweer voor de 13e keer.

Routes

De Avond4Daagse Udenhout heeft 2 verschillende afstanden:

– 5 km
– 10 km

Beide afstanden gaan over een verharde weg, met uitzondering van donderdag dan loopt de 10 km door het bos/de natuur.

De routes worden om 18:00 uur op de desbetreffende dag bekend gemaakt en uitgedeeld aan alle lopers.

Inschrijven en kosten

Voorinschrijven kan via internet (www.scoutingudenhout.nl) en door middel van de inschrijfformulieren.

Op Udenhoutse scholen worden de inschrijfformulieren op 6 juni uitgedeeld.

Inschrijfformulieren liggen ook klaar bij Hoppenbrouwers Audio Video en Fotogalerie Angelique in de winkel, tevens zijn de inschrijfformulieren te downloaden via www.scoutingudenhout.nl (nog niet gereed). Deze kunt u invullen en samen met het inschrijfgeld in een gesloten envelop in de brievenbus doen van Hofstraat 16, te Udenhout.

Inschrijven zonder medaille       € 2,00 p.p.         (t/m 10 juni 2017 via internet en daarna alleen nog mogelijk via dag inschrijving)

Kosten voorinschrijvingen:        € 4,00 p.p.         (t/m 10 juni 2017)

Dag inschrijving:                     € 4,50 p.p.        (op alle loopdagen bij aanvang)

Grote groepen kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar vierdaagse@scoutingudenhout.nl

Loopt u mee als begeleider vergeet dan niet ook uzelf in te schrijven.

Traktaties

Onderweg zullen verschillende traktaties beschikbaar zijn voor ingeschreven lopers.

Tijden

De looptijden zijn van 18:00 uur tot 21:00 uur.

Uiterste starttijd is voor de 5 km 19.30 uur en de 10 km 19.00 uur.

Op vrijdag mogen de 10 km lopers om 17:30 uur vertrekken in verband met gezamenlijke binnenkomst.

Om belangstellenden de gelegenheid te geven de lopers in te halen wordt er vrijdag op het SVSSS parkeerterrein verzameld.

Omstreeks 19:45 uur vertrekken de lopers richting theaterplaats waarna de medailles in ontvangst kunnen worden genomen.

De medailles worden niet eerder uitgedeeld.

Foto’s:
Tijdens de Avond4Daagse worden foto’s gemaakt en later gepubliceerd op de website. Wilt u niet op de website komen dan vragen wij u om dit aan te geven bij de fotograaf en/of de organisatie

Sponsoring:

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de bijdragen van onze sponsoren.

Aan allen hartelijk dank.

Kijkt u ook eens op onze facebookpagina

Organisatie: Avondvierdaagse comité Udenhout
Telefoon: